Hållbara hem

ADEB Byggkonsulterna AB hjälper er bygga hållbara hem, samtidigt vill vi också bidra till ett mer hållbart samhälle som tar hänsyn till både människor och miljön. Hållbarhet för oss handlar om mer än endast naturmaterial, det handlar också om hur vi bygger det som ska bli ditt nya hem. Det omfattar kvalitet, funktion och effektiva lösningar. Vi strävar hela tiden efter att utveckla så bra lösningar som möjligt, inklusive full respekt till miljö- kvalitets- och klimatfrågor.
Vårt mål är att ditt hem blir grunden till en ytterst hållbar livsstil. 

ADEB BYGGKONSULTERNA AB

BEHÖRIGHET

ADEB Byggkonsulterna AB har verktygen och erfarenheten som krävs för att göra verklighet av din vision. Inget projekt är för stort eller för litet. Vi kan erbjuda projektledning och byggledning. Vi har certifierade BAS P & U i företaget, med behörighet K. Vi diskuterar gärna hur vi kan bistå dig på bästa möjliga sätt.

Vår målsättning är att alltid ge kunden konsulttjänster som verkligen ger ett mervärde. Att du ska känna dig trygg i att du får hjälp av rätt hantverkare och entreprenörer är vårt uppdrag. Att de priser du betalar för material och jobb är de rätta och att du får hjälp av företag så att projektet kan utföras enligt den tidsplan och inom den budget som har satts upp.

Kontakta oss gärna för att få veta mer

Certifierad kontrollansvarig

ADEB Byggkonsulterna AB erbjuder tjänsten som kontrollansvarig. Vi jobbar med stora som små projekt. Med vår behörighet K så kan vi arbeta med alla storlekar av projekt. Med vår empiriska kunskap inom Bygg i alla dess former är vi den partnern som ni söker.

Som certifierad kontrollansvarig enligt PBL innehar vi kunskapen att säkerställa att byggprojektet har genomförts på ett korrekt och sanningsenligt vis. Vi reder ut de frågor som kan uppstå när man ska bygga nytt med begrundad kunskap.

Vi kommer att vara involverade i processen från början till slut för att säkerställa en färdig kvalitetsprodukt som överträffar dina förväntningar.